Με τη διενέργεια 313 B2B συναντήσεων ολοκληρώθηκε το 2ο Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop που διοργάνωσε η Tourism Media & Events, στο Παρίσι στις 19 Απριλίου, αναδεικνύοντας την Ελλάδα σε 1η επιλογή για τους Γάλλους και το 2022.

H παραπάνω διαπίστωση αποτελεί το απόσταγμα της εκδήλωσης, που ολοκλήρωσε τις εργασίες του το βράδυ της Τρίτης 19 Απριλίου, όπου συμμετείχαν 77 Γάλλοι τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι, ενώ συνολικά συμμετείχαν 14 φορείς και εταιρείες από Ελλάδα.

Επισημαίνεται ότι το 2ο Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop, ήταν υπό την αιγίδα του Yπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Παρίσι και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Κύριος Χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο ΕΟΤ ενώ Τιμώμενη Περιφέρεια ήταν η Περιφέρεια Κρήτης και επίσημος Χορηγός αερομεταφορών η Aegean Airlines.

Στο Workshop συμμετείχαν επίσης η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Καρύστου, ο Δήμος Χάλκης, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ο Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού «ΠΡΟΤΟΥΡ».

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ακόμη κορυφαία ελληνικά ξενοδοχεία καθώς και εταιρείες που καινοτομούν στον ξενοδοχειακό χώρο.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του Παρισιού, στο «La Villa Mikuna» και τίμησε με την παρουσία της απευθύνοντας χαιρετισμό, η Πρεσβεία της Ελλάδας στο Παρίσι με εκπρόσωπο του τμήματος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων, τον κ. Βασίλη Στελιανίδη.

Παρουσιάσεις έγιναν από τη διευθύντρια του ΕΟΤ Γαλλίας, κα Δήμητρα Βοζίκη, από την Περιφέρεια Κρήτης ,ο Δρ. Κυριάκος Γ. Κώτσογλου, Εξουσιοδοτημένος Σύμβουλος Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο κ. Νίκος Αλεξάκης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τουρισμού και η Μαρία Λαβδάκη Διεύθυνση Τουρισμού της Π.Ε. Λασιθίου και από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Mάρκετινγκ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με raffle draw όπου 25 δώρα από προορισμούς και επιχειρήσεις δόθηκαν στους συμμετέχοντες τουριστικούς πράκτορες παρέχοντας τους την δυνατότητα να επισκεφθούν την Ελλάδα.

Οι επόμενες εκδηλώσεις της Tourism Media & Events

Υπογραμμίζεται ότι οι επόμενες εκδηλώσεις της Tourism Media & Events θα πραγματοποιηθούν, με φυσική παρουσία και αφορούν στην προβολή του ελληνικού τουρισμού πολυτελείας, σε:

  • Ντουμπάι στις 11 Μαΐου 2022.
  • Κατάρ στις 18 Μαΐου 2022.
  • Άμστερνταμ (Οκτώβριο 2022).
  • ΗΠΑ (Νοέμβριο 2022).
  • Πολωνία (αρχές Δεκεμβρίου 2022).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο, 210 7295620.

Recommended Posts