Skip to content

Η Tourism Media & Events

δημιουργήθηκε από επαγγελματίες του Τουρισμού, της Γαστρονομίας, του Marketing και των Media, που διαθέτουν μακρόχρονη πορεία στο χώρο τους.
Με γνώση και εμπειρία, σας βοηθάμε να χτίσετε το brand της επιχείρησής σας, να διαφημιστείτε στο ευρύ κοινό και να ανοίξετε τα φτερά σας σε αγορές του εξωτερικού. Δε ξεχνάμε την ειδησεογραφική σας ενημέρωση, μέσω του portal tourismtoday.gr, όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις ειδήσεις του τουρισμού και της οικονομίας.

Ο στόχος μας

Σκοπός της Tourism Media & Events είναι η αποτελεσματική επικοινωνία με το κοινό – στόχος, η προβολή του μηνύματός σας και η επαφή με τους κατάλληλους παράγοντες που θα δώσουν στην επιχείρηση ή τον οργανισμό σας την ώθηση που χρειάζεται για να πετύχετε τους δικούς σας στόχους.

Συγχρόνως, βασική επιδίωξή μας είναι η ανάδειξη της Ελλάδας στον απόλυτο Εναλλακτικό και Γαστρονομικό προορισμό και η ισχυροποίηση και διείσδυση των τουριστικών και εξαγωγικών επιχειρήσεων στις αγορές του εξωτερικού, όπου υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για τα ελληνικά προϊόντα και τις εναλλακτικές δραστηριότητες που η χώρα προσφέρει.

Η Φιλοσοφία και οι Αξίες μας

Εργαζόμαστε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους σας, χωρίς ωστόσο να βάζουμε σε δεύτερη μοίρα τις αξίες που μας διακατέχουν.

Η επαγγελματική ακεραιότητα που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο όλων των δραστηριοτήτων μας.

Η πελατοκεντρική προσέγγιση στα projects που αναλαμβάνουμε με στόχο να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας.

Η αποτελεσματικότητα των μεθόδων μας για τον προγραμματισμό, τις λήψεις αποφάσεων και τα εγχειρήματά μας.

Το πάθος μας πάνω απ΄ όλα. Θέλουμε να προσφέρουμε τις σωστές υπηρεσίες στο σωστό χρόνο και στη σωστή τιμή.

Η ομάδα μας

Ο Χάρης Ντιγριντάκης σπούδασε Οικονομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο από το πανεπιστήμιο του Stirling. Για 33 χρόνια έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος σε πλήθος εφημερίδων, περιοδικών, ειδησεογραφικών site, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών. Τα τελευταία 3 χρόνια είναι παραγωγός και αρχισυντάκτης στον Alpha 989, με καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή, ενώ αρθρογραφεί και για τον Ελεύθερο Τύπο.

Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία ως σύμβουλος εταιρικής επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και διαχείρισης κρίσεων, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη εταιριών σε όλη την Ελλάδα.

Συγχρόνως με την δημοσιογραφική του ιδιότητα, ασχολείται ενεργά από το 2003 με τη διοργάνωση και παρουσίαση εκδηλώσεων, workshops και forums σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο με στόχο την προώθηση του ελληνικού τουρισμού. Έχει συμμετάσχει σε εκδηλώσεις σε Ελλάδα, Γερμανία, Σκανδιναβία, Ρωσία, Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Πολωνία αλλά και σε χώρες της Ασίας και Αραβίας (Ινδία, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Λίβανο, ΗΑΕ, Κατάρ, Ιράν, Ιορδανία).

Σήμερα διατελεί Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Τourism Media & Events και ενεργό μέλος της, με αρθρογραφία στο tourismtoday.gr, προσωπική συνεργασία με τους πελάτες και δυναμική στήριξη της ομάδας.

Κατάγεται από την Κρήτη και ως γνήσιος κρητικός, απολαμβάνει το καλό φαγητό και τη δυνατή ρακή. Ο επικοινωνιακός και δυναμικός του χαρακτήρας είναι η καρδιά της εταιρίας.

Η Έφη Μαντά σπούδασε Γεωπονία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, με ειδικότητα στην Τεχνολογία Τροφίμων, Επιστήμη & Βιομηχανία. Απέκτησε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από την ΕΕΔΕ. Πιστή οπαδός της συνεχούς μόρφωσης, τα τελευταία 20 έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε marketing, τεχνικές πωλήσεων, δημόσιες σχέσεις, digital marketing, event management, επικοινωνία, telemarketing, business problems solving κ.ά. Πρόσφατα ολοκλήρωσε το Διεθνώς Πιστοποιημένο πρόγραμμα NLP Practitioner.

Διαθέτει 31 χρόνια εμπειρία στις πωλήσεις & marketing σε κλάδους όπως εκδόσεις, τουρισμός, εναλλακτικός τουρισμός, υπηρεσίες, τρόφιμα και ποτά, οργανώνοντας και συμμετέχοντας σε ελληνικής και διεθνούς εμβέλειας διοργανώσεις, όπως η ANUGA και τα RETAIL AWARDS.

Tα τελευταία 5 χρόνια διετέλεσε υπεύθυνη διοργάνωσης εκδηλώσεων Β2Β σε αγορές της Πολωνίας, Σουηδίας, Ρουμανίας, για την προώθηση του τουριστικού και εναλλακτικού τουριστικού προϊόντος της Ελλάδος αλλά και του εξαγωγικού κλάδου τροφίμων και ποτών.

Η Έφη δεν εφησυχάζεται ποτέ και αποτελεί κινητήριο δύναμη για όλη την ομάδα. Είναι ιδιαίτερα περήφανη για τη δουλειά της, όσο σχεδόν και για το σκύλο της!

Σήμερα είναι η Διευθύντρια πωλήσεων της εταιρίας Τourism Media & Events, όντας υπεύθυνη για την οργάνωση των Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshops 2020 και Greek Gastronomy Workshops 2020 σε Δανία, Γαλλία, ΗΑΕ, Πολωνία και Βέλγιο.

Η Ρούλα έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και έχει παρακολουθήσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό σεμινάρια για έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνία.

Από το 1989 έως το 2013, δούλεψε ως τηλεοπτική οικονομική και τουριστική συντάκτρια στην ΕΡΤ Α.Ε., στο δελτίο ειδήσεων και σε εκπομπές, καθώς και στις εφημερίδες “Απογευματινή”, “Ακρόπολις”, “Εβδόμη”, καθώς και στούς ραδιοφωνικόυς σταθμούς “Seven X” και “Αθήνα 9,84”. 

Έχει επίσης συνεργαστεί με πολλά περιοδικά, Γραφεία Τύπου επιχειρήσεων και έχει εκπαιδεύσει επιχειρηματίες, στελέχη εταιρειών και πολιτικούς στους κανόνες/κώδικες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (media training).

Από το 2017 που την επέλεξαν οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου Nantes-Atlantique ως ανταποκρίτρια στην Αθήνα, προβάλλει δυναμικά τον προορισμό της πρωτεύουσας στις σελίδες τους στα social media.

Η Ρούλα σήμερα διατελεί αρθρογράφος του tourismtoday και συμβουλεύει με τις γνώσεις και την εμπειρία της στο χώρο όλη την ομάδα, με στόχο τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας του portal.

 Η δημοσιογραφία είναι η μεγάλη της αγάπη και δεν την κουράζει ποτέ, παρά το πολυάσχολο καθημερινό πρόγραμμά της. 

Η Κατερίνα σπούδασε στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, ενώ συνεχίζει τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο της Κέρκυρας στο πρόγραμμα «Πολιτική, Γλώσσα & Διαπολιτισμική Επικοινωνία». Ως υπότροφος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, φοίτησε σε πρόγραμμα παράλληλων σπουδών στο Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδας – Deree με πεδίο σπουδών τη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Μετράει ποικίλες εμπειρίες στο εξωτερικό, καθώς έζησε ένα εξάμηνο στην Πράγα, συμμετέχοντας σε Πρόγραμμα Erasmus αλλά και στη Γαλλία, όπου ολοκλήρωσε ένα εντατικό Summer School Επιχειρηματικότητας, εξερευνώντας ταυτόχρονα το γαλλικό Νότο.

Έχει διατελέσει επικουρικό μέλος στο συντονισμό Προγραμμάτων του φιλανθρωπικού σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», ολοκλήρωσε την πρακτική της στην Αμερικάνικη Πρεσβεία  και έχει υπάρξει ενεργό μέλος πλήθους φοιτητικών εθελοντικών ομάδων, τόσο ελληνικών όσο και διεθνών. Διδάσκει γαλλικά σε παιδιά και γράφει άρθρα στο ελληνικό Παρατηρητήριο των Βαλκανίων «Balkans in-site», ενώ διατηρεί με μια ομάδα φίλων Blog δημιουργικής γραφής.

Είναι παθιασμένη με τη διαπολιτισμική επικοινωνία, τα ταξίδια και την εκμάθηση ξένων γλωσσών. Έχει άριστη γνώση αγγλικών και γαλλικών, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια, μαθαίνει Σερβικά.  

Είναι περίεργη, εκτιμά τη δυναμική της ομάδας και της αρέσει να μαθαίνει καθημερινά νέα πράγματα.

Είναι η γενική διαχειρίστρια του γραφείου μας και συν-διοργανώτρια των εκδηλώσεων της Tourism Media & Events.

Με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης, η Εύα μετακόμισε πριν από αρκετά χρόνια στην Αθήνα για να σπουδάσει στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από τα φοιτητικά της χρόνια, άρχισε να εργάζεται σε εταιρείες παραγωγής (όπως η Art Factory), τηλεοπτικούς σταθμούς (Star) και αργότερα σε εφημερίδες και sites (Κοινωνική, Realnews, Realfm, real.gr, enikos.gr).

Τα τελευταία 10 χρόνια είναι διαπιστευμένη συντάκτρια στο υπουργείο Τουρισμού, καλύπτοντας όλα τα θέματα που άπτονται του τουριστικού ρεπορτάζ ενώ της αρέσει ιδιαιτέρως και το ελεύθερο επιχειρηματικό ρεπορτάζ. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας ήταν εθελόντρια στον τομέα του Τύπου.

Η Έυα είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην ομάδα της Tourism Media & Events και από την πρώτη στιγμή έκανε την παρουσία της αισθητή με πρωτογενή ρεπορτάζ στο τουριστικό και οικονομικό κομμάτι.

Της αρέσει πολύ να χαλαρώνει ακούγοντας μουσική και κάνοντας γυμναστική, όσο προλαβαίνει ανάμεσα στο πολυάσχολο πρόγραμμά της.

Η Σοφία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, λατρεύει ωστόσο να ταξιδεύει με κάθε ευκαιρία και να γνωρίζει νέους τόπους και κουλτούρες, γι’ αυτό άλλωστε και την κέρδισε η δημοσιογραφία του τουρισμού.

Έχει σπόυδάσει Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας στο ΙΕΚ Ακμή της Αθήνας και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στα social media, το digital marketing και την τεχνολογία. Κάνει ρεπορτάζ και αρθρογραφεί για το tourismtoday.gr από το 2017, παρακολουθώντας καθημερινά την επικαιρότητα στον τομέα του τουρισμού και της οικονομίας και ενημερώνοντας το portal σε πραγματικό χρόνο.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί στη γραμματεία και την εξυπηρέτηση κοινού σε δικηγορικό γραφείο, στον τομέα των εκδόσεων αλλά και σε τοπικές επιχειρήσεις στην Κρήτη και την Κορινθία.

Συγχρόνως, ασχολείται επαγγελματικά με το βόλεϊ από τα 18 της, με πορεία σε ομάδες της preleague, Α1 και Α2 κατηγορίας.

Σήμερα εξακολουθεί να εργάζεται στην Tourism Media & Events και να παίζει το αγαπημένο της σπορ στις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας.

Η Σοφία διαθέτει ένα ζωηρό χαρακτήρα και είναι πανέτοιμη για γυμναστική κάθε ώρα της ημέρας, ειδικά αν συνδιάζεται με μία μίνι απόδραση εκτός Αθηνών όπου μπορεί να ασκηθεί στον καθαρό αέρα.

Η Μαρίζα Κορωνίδου σπούδασε Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με ειδικότητα τη Δημοσιογραφία.

Εργάστηκε επί σειρά ετών στο Γραφείο Τύπου ασφαλιστικού ομίλου και μεγάλου δημόσιου τουριστικού φορέα με μέλη σε ολόκληρη τη χώρα. Εκεί ασχολήθηκε με την αρθρογραφία, τη διοργάνωση συνεντεύξεων τύπου, εκδηλώσεων, καθώς και εγχώριων και διεθνών workshops.

Παράλληλα συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση των Γενικών Συνελεύσεων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος για 9 συνεχόμενα έτη ενώ έχει συμβάλλει στην οργάνωση διεθνών εκδηλώσεων, όπως οι General Assembly της Hotrec (European Trade Association of Hotels), Restaurants and Cafes in Europe καθώς και το International Hospitality Forum (2017-2019). Έχει άριστη γνώση αγγλικών ενώ γνωρίζει πολύ καλά Ιταλικά και Γαλλικά. Είναι φανατική οπαδός της οργάνωσης και της «κοινής λογικής», κάτι που με επιμονή και κυρίως υπομονή προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει και στις κόρες της.

Καλύπτει καθημερινά τα διεθνή θέματα στο tourismtoday.gr και υποστηρίζει την ομάδα με επιμέλεια κειμένων.

Τα στελέχη της εταιρείας έχουν συνεργασθεί με επιτυχία σε projects με την Enterprise Greece, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, περιφέρειες και δήμους της χώρας, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, καθώς και με δεκάδες επιχειρήσεις οι οποίες παραμένουν σταθεροί πελάτες της.