Δυναμική αναμένεται να είναι η παρουσία της Ελλάδας στο 2ο στο Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop που διοργανώνει η Tourism Media & Events στο Παρίσι στις 19 Απριλίου.

Στόχος του Workshop αποτελεί η ανάδειξη της Ελλάδας σε κορυφαίο προορισμό στο διεθνή τουριστικό και γαστρονομικό χάρτη.

Υπογραμμίζεται ότι η Ελλάδα αποτέλεσε κορυφαίο προορισμό για τους Γάλλους το 2021 και όλες οι προβλέψεις συνηγορούν σε μία ακόμα καλύτερη χρονιά για το 2022. Σε αυτό συναινούν τόσο οι πτήσεις πολλών αεροπορικών εταιρειών απευθείας από Γαλλία, όπως Air France, Transavia, Aegean, Sky Express αλλά και το γεγονός ότι η χώρα μας αποτελεί ένα προορισμό μεσαίων αποστάσεων που συνάδει απόλυτα με τις γαλλικές τάσεις της αγοράς.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Yπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Παρίσι και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Κύριος Χορηγός της εκδήλωσης είναι ο ΕΟΤ ενώ Τιμώμενη Περιφέρεια είναι η Περιφέρεια Κρήτης και επίσημος Χορηγός αερομεταφορών η Aegean Airlines.

Στο Workshop συμμετέχουν επίσης η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Καρύστου, ο Δήμος Χάλκης, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ο Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού «ΠΡΟΤΟΥΡ». Το «παρών» στην εκδήλωση θα δώσουν ακόμη κορυφαία ελληνικά ξενοδοχεία καθώς και εταιρείες που καινοτομούν στον ξενοδοχειακό χώρο.

Συμμετέχουν από την Γαλλία 114 τουριστικοί πράκτορες και 10 διακεκριμένα media.
Στο πλαίσιο του Workshop, έχουν ήδη προγραμματιστεί εκατοντάδες Business to Business (B2B) συναντήσεις ανάμεσα σε εκπροσώπους ελληνικών προορισμών και τουριστικών επιχειρήσεων με εκπροσώπους γαλλικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο του Παρισιού , στο «La Villa Mikuna» (https://villamikuna.fr/).

Στο πλαίσιο του workshop θα μετά τον χαιρετισμό του Έλληνα πρέσβη θα λάβουν χώρα παρουσιάσεις τόσο από τον ΕΟΤ όσο και από προορισμούς και φορείς της Ελλάδας.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με raffle draw όπου δώρα από προορισμούς και επιχειρήσεις θα δοθούν στους συμμετέχοντες τουριστικούς πράκτορες παρέχοντας τους την δυνατότητα να επισκεφθούν την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι οι επόμενες εκδηλώσεις της Tourism Media & Events θα πραγματοποιηθούν, με φυσική παρουσία και αφορούν στην προβολή του ελληνικού τουρισμού πολυτελείας, στο Ντουμπάι 11 Μαΐου, στο Κατάρ 18 Μαΐου, στο Ἀμστερνταμ τον Οκτώβριο και στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο του 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 210 7295620.

Recommended Posts