Skip to content

Τι κάνουμε

Η Tourism Media & Events ασχολείται ενεργά με τη διοργάνωση εκδηλώσεων για τον τουρισμό και τη γαστρονομία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, φέρνοντας σε επαφή Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες

Εκδηλώσεις - Workshops

Διοργανώνουμε εκδηλώσεις για τον εναλλακτικό τουρισμό και τη γαστρονομία στο εξωτερικό.
Αναλαμβάνουμε fam trip δημοσιογράφων στην Ελλάδα.

Tourism Media & Events

Διοργάνωση workshops υψηλής ποιότητας σε Ευρωπαϊκές και Ασιατικές αγορές.

Άμεση επαφή και Β2Β συναντήσεις με επιχειρηματίες για ανάπτυξη σχέσεων.

Προβολή του προορισμού / επιχείρησής σας στα ελληνικά ΜΜΕ.

Ενημέρωση & Δημοσιογραφία

Ενημερώνουμε σε real time για την τουριστική αγορά μέσω του tourismtoday.gr.
Διαφημίζουμε την Ελλάδα στο εξωτερικό με έντυπες εκδόσεις και περιοδικά.

Tourism Media & Events

Συνεχής ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για θέματα από τον εγχώριο και διεθνή τουρισμό, την οικονομία, τα ταξίδια, το real estate.

Παρουσία στον περιοδικο τύπο με εκδόσεις που προάγουν την Ελλάδα σε αγορές του εξωτερικού.

Στρατηγική Εταιρική Επικοινωνία

Χτίζουμε σχέσεις μεταξύ της επιχείρησής σας και του κοινού. Λέμε την ιστορία σας στην Ελληνική και διεθνή αγορά

Tourism Media & Events

Λέμε την ιστορία σας στο κοινό/στόχος μέσα από τα media, διαχειριζόμαστε επικοινωνιακές κρίσεις και φροντίζουμε το μήνυμά σας να φτάσει αποτελεσματικά στο κοινό που σας ενδιαφέρει.

Δημόσιες Σχέσεις & Lobbying

Δουλεύουμε μαζί για να αναπτύξουμε τις κατάλληλες στρατηγικές και επηρεάζουμε θετικά κυβερνητικούς και επιχειρηματικούς ηγέτες της αγοράς

Tourism Media & Events

Αναπτύσσουμε τις στρατηγικές lobbying που σας ταιριάζουν και επηρεάζουμε ηγέτες του χώρου για να πετύχετε υψηλότερες επιδόσεις.

Εκδηλώσεις – Workshops

Η  Tourism Media & Events διοργανώνει από το 2004 εκδηλώσεις για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και από το 2018 του εναλλακτικού τουρισμού και της γαστρονομίας στο εξωτερικό. Συγχρόνως, έμφαση δίνεται και στην ανάδειξη του ιατρικού και πολιτιστικού τουρισμού της χώρας, με στοχευμένα events, όπως η MedTravel Expo. 

Εκδηλώσεις έχουν διοργανωθεί με επιτυχία σε χώρες της Ευρώπης, της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Χωρών και της Αραβικής αγοράς, με εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας σε Ολλανδία, Γαλλία, Δανία, Βέλγιο, Πολωνία, Ιράν, Ινδία, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Λίβανος, Η.Α.Ε.

Οι εκδηλώσεις αυτές δίνουν τη δυνατότητα να έρθετε σε άμεση επαφή και να πραγματοποιήσετε Β2Β συναντήσεις με επιχειρηματίες του κλάδου σας, αναπτύσσοντας έτσι νέες σχέσεις και ισχυροποιώντας τη θέση σας στο εξωτερικό.

Συμμετέχει για 6 συνεχή χρονιά στην επιτυχημένη διοργάνωση του σπουδαιότερου θεσμού βραβείων για τον ελληνικό τουρισμό, τα «GREEK HOSPITALITY AWARDS».

Οργάνωση προωθητικών δράσεωv.

Οργανώνει ταξίδια γνωριμίας δημοσιογράφων/ταξιδιωτικών πρακτόρων/επαγγελματιών/ επηρεαστών της κοινής γνώμης, τα γνωστά Fam Trips.

Ενημέρωση & Δημοσιογραφία

Η ιστοσελίδα tourismtoday.gr γεννήθηκε το 2012 και αποτελεί το πλέον σύγχρονο μέσο ενημέρωσης για τον τουριστικό κλάδο.

Καλύπτει την ενημέρωση των επαγγελματιών της τουριστικής αγοράς, όπως ιδιοκτήτες και managers ξενοδοχείων, ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων, τουριστικοί πράκτορες, κατασκευαστές & μεσίτες, στελέχη του τραπεζικού και ασφαλιστικού κλάδου και προμηθευτές ξενοδοχείων.

Παρέχει σε πραγματικό χρόνο κάλυψη των γεγονότων της επικαιρότητας σε θέματα του εγχώριου και διεθνή τουρισμού, της οικονομίας, των ταξιδιών και του real estate.

Σε αυτήν αρθρογραφούν δημοσιογράφοι του οικονομικού και τουριστικού ρεπορτάζ αλλά και διακεκριμένες προσωπικότητες της αγοράς.

Εκδόσεις

Στην Tourism Media & Events, ασχολούμαστε ενεργά με τον τομέα των εκδόσεων, με παρουσία με έντυπες περιοδικές και ειδικές τουριστικές εκδόσεις.
 
Στόχος αυτών είναι η προβολή της Ελλάδας σε καίριες αγορές του εξωτερικού, όπως η Ρωσία και η Αραβία, και η ανάδειξή της σε έναν ιδανικό τουριστικό προορισμό για κάθε είδους επισκέπτη.

Στρατηγική Εταιρική Επικοινωνία

Σας βοηθάμε να χτίσετε αμοιβαία επωφελείς σχέσεις μεταξύ της επιχείρησής σας και του κοινού στο οποίο στοχεύετε.

Λέμε την ιστορία σας στην ελληνική και διεθνή αγορά μέσα από διαφορετικών ειδών media.

Η στρατηγική σκέψη στην επικοινωνία είναι η ειδικότητά μας – μαζί χτίζουμε ένα δυνατό brand name και σας οδηγούμε σε εξαιρετικές επιδόσεις.

Χορηγος Επικοινωνίας

Γραφείο Τύπου 

Συνεντεύξεις Τύπου

Μάρκετινγκ Τουριστικών προορισμών

Οργάνωση επαγγελματικών παρουσιάσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό

Δημόσιες Σχέσεις & Lobbying

Η Tourism Media & Events δουλεύει στενά με τον κάθε πελάτη και χτίζει τις κατάλληλες στρατηγικές lobbying που του ταιριάζουν ώστε να επηρεάσει θετικά κυβερνητικούς και επιχειρηματικούς ηγέτες για τα καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Επικοινωνούμε το μήνυμά σας και χτίζουμε ωφέλιμες σχέσεις με διάρκεια με όλους τους stakeholders.

Οργάνωση ταξιδιών γνωριμίας δημοσιογράφων/ταξιδιωτικών πρακτόρων/επαγγελματιών/ επηρεαστών της κοινής γνώμης

Με τη γνώση και την εμπειρία μας σας βοηθάμε να χτίσετε το brand της επιχείρησής σας, να διαφημιστείτε στο ευρύ κοινό και να ανοίξετε τα φτερά σας σε αγορές του εξωτερικού